Kinderopvang De Steeg, Rheden

Kleinschalige opvang 0-4 jaar Welkom bij

Petit Chou kinderopvang De Steeg, Rheden 

 𝒮𝓅𝑒𝓁𝑒𝓃, 𝑜𝓃𝓉𝓌𝒾𝓀𝓀𝑒𝓁𝑒𝓃, 𝑜𝓃𝓉𝒹𝑒𝓀𝓀𝑒𝓃 🌿

Ik ben Elsbeth Lam

*Er zijn momenteel helaas geen plekjes vrij*

 Voor meer info: info@petitchou.nl / 0644161229


Mijn naam is Elsbeth en ik ben 12 jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op verschillende soorten kinderdagverblijven waarvan de laatste 4.5 jaar bij een hoogwaardig kinderdagverblijf met een doordacht beleid.

Voordat ik de kinderopvang in ging, werkte ik in de (terminale) zorg, vandaar dat ik in het bezit ben van een Verzorgende IG Diploma.
Ik ben in mei 2019 mijn eigen opvang gestart voor kindjes van 0 tot 4 jaar.


Mijn opvang kan je vergelijken met een soort mini kinderdagverblijf. Het grote verschil is echter dat kinderen hier veel meer persoonlijke aandacht krijgen en opgevangen worden in een huiselijke omgeving. Wel krijgen zij professionele opvang zoals die in hoogstaande kinderdagopvangcentra gewoon is. Dat betekent onder andere een daginvulling die een goede aansluiting op de basisschool bewerkstelligt . 

Ik werk met verschillende soorten thema's om de ontwikkelingsgebieden van de kinderen optimaal te kunnen stimuleren.

Er wordt een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier, heel belangrijke levensjaren, geleverd   

 Ik werk als zelfstandig ondernemend gastouder. Er kan dan ook gebruik worden gemaakt van de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. 

Samen met mijn partner Jeroen en onze dochters Skye en Ivy, wonen wij op deze prachtige plek aan de rand van het bos.  Wij zijn beiden zowel door opleiding en ervaring gericht op kinderen.  Ik hecht veel waarde aan hygiëne en regelmaat en ben groot fan van de Montessorivisie, daarover is meer te vinden bij mijn werkwijze/ pedagogisch werkplan. 
 Elsbeth Lam 

Kinderopvang  De Steeg, gemeente Rheden